Ferie

Ferie

6 tips til at pakke kufferten

Badeferie med azurblåt hav, orange koraller og kridhvidt sand, storbyferie med gule taxaer og røde busser, skiferie med blå, røde og sorte pister… Ferier er fulde af farver. Og hvis du gerne vil tilføje den grønne farve til paletten, får du her 6 tips til at pakke kufferten med omtanke.

Efterlad et grønt hjem, når du rejser væk

Mange af os har fokus på, hvad vi skal have med på rejsen – og glemmer derfor alt om det, vi ikke skal have med. Men hvis du tænker lidt mere over det, du lader blive derhjemme, kan du skåne både miljø og pengepung. Det får du 3 tips til her.

3 tips til transporten

Trænger du til nye himmelstrøg og luftforandring i ferien? Her får du 3 tips til, hvordan du kan spare på CO2’en uden at spare på oplevelserne.

Vælg et svanemærket hotel

Lækker morgenmadsbuffet, god placering i byen, stor pool, fitnesscenter, indbydende værelser… Mange af os har mange krav til det hotel, vi vælger til ferien. Og flere og flere af os begynder også at stille krav til hotellets miljøindsats. Her kan du læse, hvorfor Svanemærket er et godt pejlemærke at gå efter.

Derfor er det en god idé at tage på cykelferie

Vil du kombinere ferien med frisk luft i lungerne og flere kilometer i benene? Så overvej at tage på cykelferie – eller inddrag et par cykeludflugter i løbet af din ferie. Det er der nemlig mange gode grunde til. Her får du 5 af dem.

Inspiration til haven

Sommer er lig med skønne dage og aftener i haven. Læs her, hvordan du kan indrette haven hyggeligt og smart, så der bliver rum og plads til at både familien og naturen kan udfolde sig.

Inspiration til indendørsaktiviteter i ferien

Den danske sommer er sjældent kun fyldt med solrige sommerdage. Indimellem, og nogle gange lidt for ofte, viser vejret sig fra sin mere grå og triste side – og det kalder på hygge indenfor. Hvis du har børn, kan det måske være svært at finde på indendørs underholdning. Her får du 8 forslag til hyggelige indendørsaktiviteter.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.