Nyhedsarkiv

Glimt fra Building Green 2019
fredag 15-11-2019

Svanemærket kan bidrage til en mere bæredygtig byggebranche

Svanemærket kan være med til at øge beboertilfredsheden og efterspørgslen i lejeboliger – og være det afgørende parameter, når danskerne vælger ejerbolig. Samtidig støtter Svanemærket det offentlige i at tænke hele vejen rundt, også i forhold til økonomien. Sådan lød nogle af konklusionerne, da branchen satte fokus på, hvordan Svanemærket kan bidrage til en mere bæredygtig byggebranche.

Læs mere
Danmarks første svanemærkede ungdomsboliger
onsdag 13-11-2019

Danmarks første svanemærkede – og dobbeltcertificerede – ungdomsboliger

Et stort studieboligprojekt i Lyngby, som PensionDanmark og Boligfonden DTU står bag, er netop igangsat. I alt skal der opføres 478 studieboliger – og byggeriet bliver det første i Danmark, der både får DGNB Guld-certificering og Svanemærket. Det bliver samtidig de første svanemærkede ungdomsboliger i Danmark. Scandi Byg er entreprenør på opgaven.

Læs mere
Svanemærket fylder 30 år
onsdag 06-11-2019

Nordiske forbrugere værdsætter Svanemærket

Mere end 7 ud af 10 nordiske forbrugere er optaget af, hvad de selv kan gøre for at beskytte miljøet – og for mange spiller mærkningsordninger en vigtig rolle, når de vælger produkter. For næsten 8 ud af 10 forbrugere er det dog afgørende, at mærkningsordningen er objektiv og uafhængig. Dette kan være med til at forklare, at Svanemærket, som i dag fylder 30 år, står stærkere end nogensinde.

Læs mere