Nyheder

Her kan du læse om alt hvad der rører sig inden for miljømærkning. Det kan være nye forslag til kriterier, kampagnesamarbejder, produktnyheder og en oversigt over de nyeste test af miljømærkede varer. Tilmeld dig evt. vores elektroniske nyhedsbrev, der udkommer en gang i kvartalet.

Er du fra pressen. Se pressekontakt.

Glimt fra Building Green 2019
fredag 15-11-2019

Svanemærket kan bidrage til en mere bæredygtig byggebranche

Svanemærket kan være med til at øge beboertilfredsheden og efterspørgslen i lejeboliger – og være det afgørende parameter, når danskerne vælger ejerbolig. Samtidig støtter Svanemærket det offentlige i at tænke hele vejen rundt, også i forhold til økonomien. Sådan lød nogle af konklusionerne, da branchen satte fokus på, hvordan Svanemærket kan bidrage til en mere bæredygtig byggebranche.

Læs mere
Danmarks første svanemærkede ungdomsboliger
onsdag 13-11-2019

Danmarks første svanemærkede – og dobbeltcertificerede – ungdomsboliger

Et stort studieboligprojekt i Lyngby, som PensionDanmark og Boligfonden DTU står bag, er netop igangsat. I alt skal der opføres 478 studieboliger – og byggeriet bliver det første i Danmark, der både får DGNB Guld-certificering og Svanemærket. Det bliver samtidig de første svanemærkede ungdomsboliger i Danmark. Scandi Byg er entreprenør på opgaven.

Læs mere