Mød os til IKA’s årskonference 2020

Miljømærkning Danmark er naturligvis med, når IKA åbner dørene til årskonferencen 2020 og stiller skarpt på adfærd i det offentlige indkøbs-Danmark.

tivoli kongres center hotel

IKA’s årskonference 2020 afholdes som noget helt nyt i TIVOLI Hotel & Congress Center, og Miljømærkning Danmark er naturligvis at finde blandt deltagerne. Konferencen sætter fokus på adfærd for at inspirere til, hvordan man får bedre compliance på aftaler samt kontrakter, der fungerer bedre i hverdagen.

Næsten 3 ud af 4 danskere er optaget af, hvad de selv kan gøre for at passe på miljøet, og 63 % af danskerne ser efter Svanemærket, når de vælger varer. Mon ikke de også gør det, når de køber ind til deres arbejdsplads?

Mød Miljømærkning Danmark på konferencen – og få gode råd og vejledning til at bruge Svanemærket og EU-Blomsten i indsatsen for at sikre større opbakning til indkøbsaftaler. Tag gerne udbudsplanen med og få en vurdering af, hvilke udbud I kan stille krav om miljømærker.  

Hvis du på forhånd ønsker at aftale et møde på konferencen med Miljømærkning Danmark, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent for offentlige indkøb, Rikke Dreyer

Vi glæder os til at se dig!

Tid og sted
Sted TIVOLI Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V 
Tid Onsdag den 26. februar  og torsdag den 27. februar 2020 
Målgruppe Konferencen er målrettet offentlige ordregivere og leverandører til det offentlige
Formål Udstilling, netværk og faglige/inspirerende indlæg

Læs mere og tilmeld dig her.

Læs også